AnaSayfa / Genel / Kahve falında sadece baş görmek

Kahve falında sadece baş görmek

Kahve falında sadece baş görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sadece baş gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, duyacağınız ani duygusal itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında sadece baş görmek parasına da para ekleyeceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine yorulur.

Kahve falında sadece kuran görmek geçiminin kolaylaşacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sadece köpek görmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, kazancın çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında sadece yumurta görmek hilekar ve zayıf tanıdığa, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sadece bacak görmek şansının ve bahtının açık olacağına, kafasının rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sadece cüzdan görmek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına inanılır.

Kahve falında sadece kar görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, maddi güç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sadece saç yıkamak girdiği işlerde zarara uğrayacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir