AnaSayfa / Genel / Kahve falında sadece gelinlik görmek

Kahve falında sadece gelinlik görmek

Kahve falında sadece gelinlik görmek bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, şansın döneceğine, çok yorulacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına alamet eder.

Kahve falında sadece gelinlik gördüyseniz:

  • Yanıltıcı kişi veya haberlere dikkat etmekte fayda var.

Kahve falında sadece gelinlik görmek işinde de hep başarılı olacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine işarettir.

Kahve falında sadece ayna görmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sadece yılan görmek masa başı bir işe girileceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sadece kan görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sadece karpuz görmek muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sadece cüzdan görmek eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında sadece köpek görmek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında sadece inek görmek şifa ve moral bulacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir