AnaSayfa / Genel / Kahve falında sadece kuran görmek

Kahve falında sadece kuran görmek

Kahve falında sadece kuran görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, onlarla arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında sadece kuran gördüyseniz:

  • Ani hareketler belli bir girişiminizin başarısızlıkla sonuçlanmasına neden olabilir.

Kahve falında sadece kuran görmek şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, devlete hizmet etmeye rivayet eder.

Kahve falında birinin sadece sesini duymak şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sadece mezar görmek işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sadece yılan görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sadece altın görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına yorulur.

Kahve falında sadece kafa görmek olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sadece merdiven görmek sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına delalettir.

Kahve falında sadece kar görmek gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir