AnaSayfa / Genel / Kahve falında sadece ayna görmek

Kahve falında sadece ayna görmek

Kahve falında sadece ayna görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, zor günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, gelişmelerin olacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, projelerin büyük başarılar kazandıracağına işaret eder.

Kahve falında sadece ayna gördüyseniz:

  • Bazı kişiler mevcut planlarda ufak bir etki yapacağına inandığı bilgi veya haberleri sizin kadar heyecanlı karşılamayabilirler.

Kahve falında sadece ayna görmek borçları varsa ödeyeceğine, insanlara öncülük edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sadece gelinlik görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sadece inek görmek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına yorulur.

Kahve falında sadece yılan görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına alamet eder.

Kahve falında sadece baş görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, moralin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sadece bacak görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sadece cüzdan görmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına işarettir.

Kahve falında sadece ayakkabı görmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir