AnaSayfa / Genel / Kahve falında sadece altın görmek

Kahve falında sadece altın görmek

Kahve falında sadece altın görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, huşu içinde devam edeceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sadece altın gördüyseniz:

  • Bazı konularda hızlı öngörülerde bulunmanız gerekebilir.

Kahve falında sadece altın görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında sadece bacak görmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında sadece köpek görmek maddi olarak zayıflayacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sadece yumurta görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sadece baş görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına yorulur.

Kahve falında sadece ayakkabı görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında sadece araba görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sadece karpuz görmek ferahlayacağına, esenleyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir