AnaSayfa / Genel / Kahve falında sadece ayakkabı görmek

Kahve falında sadece ayakkabı görmek

Kahve falında sadece ayakkabı görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine işaret eder.

Kahve falında sadece ayakkabı gördüyseniz:

  • Memnuniyetsizlik gösteriyorsunuz.

Kahve falında sadece ayakkabı görmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında sadece kar görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sadece bacak görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, zaferlere doymayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin sadece sesini duymak kendisini çok huzurlu hissedeceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında sadece süt görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında sadece kan görmek bol rızık sahibi olunacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sadece altın görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında sadece merdiven görmek rahat bir hayat sağlayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir