AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının saçına kına yakmak

Kahve falında kızının saçına kına yakmak

Kahve falında kızının saçına kına yakmak mal edineceğine, iş sahibi olacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, şifa göreceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızının saçına kına yakmak gördüyseniz:

  • En sonunda belli bir planı ya da anlaşmayı neyin bozabileceğini keşfedebilirsiniz.

Kahve falında kızının saçına kına yakmak ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızının eline kına yakmak büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine işarettir.

Kahve falında kızına kına yakmak kendine olan güvenini yitireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine işarettir.

Kahve falında bekar kıza kına yakmak ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçını kına yakmak rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına rivayet eder.

Kahve falında saçına ve eline kına yakmak önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya işaret eder.

Kahve falında saçta kına yakmak kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine inanılır.

Kahve falında kendi saçına kına yakmak fakir çocukları giydireceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir