AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlara kına yakmak

Kahve falında saçlara kına yakmak

Kahve falında saçlara kına yakmak tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında saçlara kına yakmak gördüyseniz:

  • Hazırlıksız veya planlanmamış hareketler, size ya da planlarınıza zarar verebilir.

Kahve falında saçlarına kına yakmak haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında kızının saçına kına yakmak sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin saçına kına yakmak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi saçına kına yakmak maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına inanılır.

Kahve falında birinin saçına kına yakmak sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının saçına kına yakmak resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçını kına yakmak çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçına kına yakmak karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir