AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlı birini kel görmek

Kahve falında saçlı birini kel görmek

Kahve falında saçlı birini kel görmek umduklarını bulamayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlı birini kel gördüyseniz:

  • Geleceğe endişeyle bakıyor olabilirsiniz.

Kahve falında saçının yarısının kel olduğunu görmek kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına alamet eder.

Kahve falında saçlı birini kel görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçını kel yapmak büyük bir özgüven kazanılacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında saçları kel görmek çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında kel birini uzun saçlı görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına delalet eder.

Kahve falında saçı kel olmak hayat daha olumlu bakılacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçının tepesini kel görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına işaret eder.

Kahve falında saçı olan birini kel görmek şanssızlık yaşanacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir