AnaSayfa / Genel / Kahve falında kel birini uzun saçlı görmek

Kahve falında kel birini uzun saçlı görmek

Kahve falında kel birini uzun saçlı görmek yolunun açık olacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, başarısızlığa düşeceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında kel birini uzun saçlı gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında bazı problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında kel birini uzun saçlı görmek başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında saçlarının kel olduğunu görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, büyük bir sorun oluşacağına tabir olunur.

Kahve falında saçının ortasını kel görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında saçının bir kısmını kel görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, engel tanımayan biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı olan birini kel görmek İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçının bir kısmının kel olduğunu görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına delalet eder.

Kahve falında saçın bir kısmının kel olduğunu görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında kel birinin saçlı görmek özellikle para konusunda şansının açılacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir