AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kel yapmak

Kahve falında saçını kel yapmak

Kahve falında saçını kel yapmak atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına inanılır.

Kahve falında saçını kel yapmak gördüyseniz:

  • Sizi üzen hataları telafi için çalışabilirsiniz.

Kahve falında saçını kel yapmak her zaman hak ettiğini alacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçının yarısını kel görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını kel kestirmek kiracı olmaktan kurtulacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kel insanı saçlı görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına işaret eder.

Kahve falında saçı kel olmak hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında saçlarının kel olduğunu görmek sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi saçını kel görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine alamet eder.

Kahve falında saçları kel görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir