AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçları kel görmek

Kahve falında saçları kel görmek

Kahve falında saçları kel görmek işlerine bereket geleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kişisel kavgaların son bulacağına delalettir.

Kahve falında saçları kel gördüyseniz:

  • Kendinize dönük ilgi alanlarınız daha çok işinize yarayabilir.

Kahve falında saçının yarısının kel olduğunu görmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına yorulur.

Kahve falında saç dökülüp kel kalmak eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, onlar tarafından yüceltileceğine tabir olunur.

Kahve falında saçının bir kısmını kel görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçlı birini kel görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında kel erkeği saçlı görmek hayatının da zorlaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin saçını kel görmek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına işaret eder.

Kahve falında kel birini saçlı görmek zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında saçının ortasının kel olduğunu görmek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir