AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının tepesini kel görmek

Kahve falında saçının tepesini kel görmek

Kahve falında saçının tepesini kel görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına inanılır.

Kahve falında saçının tepesini kel gördüyseniz:

  • İlgisizlik, kayıtsızlık veya bıkma, bıktırma gibi şeyler yüzünden önem verdiğiniz birisini kaybedebilir ya da kendinizden soğutabilirsiniz.

Kahve falında saçının tepesini kel görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında tepesinin kel olduğunu görmek endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına işarettir.

Kahve falında saçın bir kısmını kel görmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçının bir kısmının kel olduğunu görmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında saçının yarısını kel görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında saçının kel görmek dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında saçı kel olmak sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin saçını kel görmek sorunların biteceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir