AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının yarısının kel olduğunu görmek

Kahve falında saçının yarısının kel olduğunu görmek

Kahve falında saçının yarısının kel olduğunu görmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına yorulur.

Kahve falında saçının yarısının kel olduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal taşkınlıklara da açıksınız.

Kahve falında saçın yarısını kel görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına delalet eder.

Kahve falında saçının yarısını kel görmek kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine işarettir.

Kahve falında saçının yarısının kel olduğunu görmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yarı kel kalmak kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında kafanın yarısını kel görmek huzur ve kazanç getireceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini yarı kel görmek yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında kafasının yarısını kel görmek sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında saçının yarısını kesmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir