AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı olan birini kel görmek

Kahve falında saçı olan birini kel görmek

Kahve falında saçı olan birini kel görmek bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine yorulur.

Kahve falında saçı olan birini kel gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında kel birini uzun saçlı görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, haksızlık edeceğine delalet eder.

Kahve falında saçının kel görmek mutluluk gözyaşı dökeceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında saçının bir kısmını kel görmek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine işarettir.

Kahve falında kel erkeği saçlı görmek itibar göreceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine alamet eder.

Kahve falında saçlarının kel olduğunu görmek yeni ve isabetli adımlar atılacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında saçını kel görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına alamet eder.

Kahve falında saçları kel görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçının yarısını kel görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir