AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi saçını kısaltmak

Kahve falında kendi saçını kısaltmak

Kahve falında kendi saçını kısaltmak düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, başarı elde edeceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına inanılır.

Kahve falında kendi saçını kısaltmak gördüyseniz:

  • Fiziksel mücadele ya da rekabet gerektiren ortamlarda kendinizi gösterebilir veya sizinle aynı amaçları paylaşan kişilerle yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Kahve falında siyah kısa saç görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçın çok kısa kesildiğini görmek kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında kısa ve düz saçlı olduğunu görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarının kısa kesildiğini görmek acı veren durumların vuku bulacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçını kısa ve siyah görmek halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçını kısa olduğunu görmek işlerdeki verimin artacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında saçı kısa birini görmek kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalet eder.

Kahve falında uzun saçlı birini kısa saçlı görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir