AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin saçını kısa görmek

Kahve falında sevgilinin saçını kısa görmek

Kahve falında sevgilinin saçını kısa görmek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin saçını kısa gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapmadan veya sözler vermeden önce, gerçeklere hakim olup olmadığınızdan emin olmalısınız.

Kahve falında sevgilinin saçını kısa görmek amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyi kısa saçlı görmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, duymadığı sözleri duyacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyi kısa boylu görmek yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin boyunu kısa görmek onları koruyup kollayacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçı olduğundan kısa görmek size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında saçımın kısa kesildiğini görmek biraz dinleneceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında kısa saç kestirdiğini görmek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında saçını kısa kestirdiğini görmek sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir