AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçımın kısa olduğunu görmek

Kahve falında saçımın kısa olduğunu görmek

Kahve falında saçımın kısa olduğunu görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında saçımın kısa olduğunu gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin uzaklaşması, bir yerlere gitmesi ya da sizinle ters düşüncelere girerek yollarınızı ayirması olasıdır.

Kahve falında saç kısa kestirmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında saçlarını kısacık kesmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında saçını çok kısa görmek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Kahve falında kısa saçlı birini uzun saçlı görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçı uzun olduğu halde kısa görmek kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçını kısa ve siyah görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının saçını kısa görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kısa saçın uzamasını görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir