AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ve kısa saç görmek

Kahve falında siyah ve kısa saç görmek

Kahve falında siyah ve kısa saç görmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, çaresiz hallere düşeceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah ve kısa saç gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hakkında beklenmedik bilgiler ortaya çıkabilir.

Kahve falında kısa siyah saç görmek yetkili bir göreve atanacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine delalettir.

Kahve falında saçını kısa ve siyah görmek işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında kısa ve siyah saç görmek borçlarının artacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kısa saç görmek oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah ve kısa saç görmek sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah kısa yılan görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına inanılır.

Kahve falında kısa siyah etek giymek adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kısa siyah yılan görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir