AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saçının kısa olduğunu görmek

Kahve falında başkasının saçının kısa olduğunu görmek

Kahve falında başkasının saçının kısa olduğunu görmek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, ün ve itibar sahibi olacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine, makbul olan şeylere tabir olunur.

Kahve falında başkasının saçının kısa olduğunu gördüyseniz:

  • İşinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konularda ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında saçlarını çok kısa görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına delalettir.

Kahve falında saçlarını kısa kesildiğini görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kısa saçlı olduğunu görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bunun da geleceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah kısa saç görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına işaret eder.

Kahve falında saçının kısa görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında saçlarını kısacık kestirmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında saçı kısa görmek işlerin toparlanacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına işarettir.

Kahve falında saçı uzun olduğu halde kısa görmek dualarından hayır görmeyeceğine, daha şık mekanlarda eğleneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir