AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarının kesilmesini görmek

Kahve falında saçlarının kesilmesini görmek

Kahve falında saçlarının kesilmesini görmek zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, elinin darlığa düşeceğine, duaların kabul göreceğine, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına inanılır.

Kahve falında saçlarının kesilmesini gördüyseniz:

  • Sizden ilgi bekleyen kişiler zamanınızı ya da paranızı paylaşma konusundaki cömertliğinizden rahatsız olabilir.

Kahve falında saçların kesilmesini görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına yorulur.

Kahve falında saç kesip yemek karamsar ve umutsuz olacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında saçını kesili görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin saçlarının kesildiğini görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında saçı kesilmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında saçlarının kısa kesildiğini görmek attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının saç kesildiğini görmek eksik olan yanının tamamlayacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçını kısa kesildiğini görmek bir sebeple işsiz kalınacağına, ticaret sektörüne atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir