AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saçlarının kesildiğini görmek

Kahve falında birinin saçlarının kesildiğini görmek

Kahve falında birinin saçlarının kesildiğini görmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, güzellik ve hayır geleceğine, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin saçlarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilerle hareket etmek sorun yaratabilir.

Kahve falında saçının kesilmesi görmek çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saç kesilmesi görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun saçının kesildiğini görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçın kesilmesini görmek bol kazanç elde edeceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında saçının habersiz kesildiğini görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının saçının kesilmesini görmek sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının saçını kesildiğini görmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında saç kesip yemek aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir