AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarının kısa kesildiğini görmek

Kahve falında saçlarının kısa kesildiğini görmek

Kahve falında saçlarının kısa kesildiğini görmek bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarının kısa kesildiğini gördüyseniz:

  • Öyle ki, çevrenizdekiler sizi deli olarak bile nitelendirebilirler.

Kahve falında saçlarının kısa kesildiğini görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarını kısa kesildiğini görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında saçımın kısa kesildiğini görmek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarının kısacık kesildiğini görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine işarettir.

Kahve falında saçını kısa kesildiğini görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında saçın çok kısa kesildiğini görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında saçının kısa kesildiğini görmek sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçını kısacık görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir