AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saç kesildiğini görmek

Kahve falında başkasının saç kesildiğini görmek

Kahve falında başkasının saç kesildiğini görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, kısmetlerinin çoğalacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının saç kesildiğini gördüyseniz:

  • Elinize çok çeşitli haberler ulaşabilir veya ortaya çıkan yararlı bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Kahve falında istemeden saçının kesildiğini görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine delalettir.

Kahve falında yakınının saçının kesildiğini görmek yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına alamet eder.

Kahve falında zorla saçının kesildiğini görmek iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçı kesildiği için ağlamak sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına delalet eder.

Kahve falında saçının biri tarafından kesildiğini görmek çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının saçının kesildiğini görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında saçlarının kısacık kesildiğini görmek kötü günleri geride bırakacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında saçını kesilirken görmek insanlar tarafından sevileceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir