AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kesili görmek

Kahve falında saçını kesili görmek

Kahve falında saçını kesili görmek maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçını kesili gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yaptıkları hesapların yanlışlığını veya ne kadar mantıksız planlar yaptıklarını yüksek sesle dile getirmek niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında saçımın kısa kesildiğini görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçını kesilmesini görmek fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında saçımın kesildiğini görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin saçının kesildiğini görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, günlerini bunun için harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin saçını kesildiğini görmek çok büyük zorluklar atlatacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını kısa kesildiğini görmek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarının kesildiğini görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının saçının kesilmesini görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir