AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç kesip yemek

Kahve falında saç kesip yemek

Kahve falında saç kesip yemek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, rakiplerini mağlup edeceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında saç kesip yemek gördüyseniz:

  • İhmalkarlığınız maddi kayıplara neden olabileceği gibi olası kazançları kaçırmanızla da sonuçlanabilir.

Kahve falında saç kesip yemek rakiplerinin üzüleceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında zorla saçının kesildiğini görmek aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına işarettir.

Kahve falında saçımın kesilmesini görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının başkası tarafından kesildiğini görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşinin saçının kesildiğini görmek inanca ve cesarete sahip olacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına inanılır.

Kahve falında saçını kesip başkasına vermek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında saçlarının kesilmesini görmek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadının saçının kesildiğini görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir