AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçların kesilmesini görmek

Kahve falında saçların kesilmesini görmek

Kahve falında saçların kesilmesini görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, zor günlerin geride kalacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında saçların kesilmesini gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için esaslı bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kendi saçının kesildiğini görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında kendi saçının kesilmesini görmek hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına işaret eder.

Kahve falında saçının biri tarafından kesildiğini görmek kazancının bol olacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında istemeden saçının kesildiğini görmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, başarı kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunun saçının kesildiğini görmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçının kesildiğini ve ağladığını görmek işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını kesildiğini görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızının saçlarının kesildiğini görmek stres atılacak aktiviteler yapılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir