AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı kesilmek

Kahve falında saçı kesilmek

Kahve falında saçı kesilmek zor zamanların böylece geride kalacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında saçı kesilmek gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat bilgilenmenizi veya yeni kişilerle tanışma şansı bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında saçının kesilmesi ve ağlamak içinin rahat edeceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının saçının kesildiğini görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saç kesip yemek maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçının kesilmesi görmek nitelik ve farklılık geleceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine delalet eder.

Kahve falında başkası tarafından saçının kesildiğini görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, işinde ustalaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının saç kesildiğini görmek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına delalettir.

Kahve falında saçın kesildiğini görmek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının saçının kesildiğini görmek verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir