AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarının ıslak olduğunu görmek

Kahve falında saçlarının ıslak olduğunu görmek

Kahve falında saçlarının ıslak olduğunu görmek çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, yakında işlerinin aksayacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarının ıslak olduğunu gördüyseniz:

  • Size uymuyorsa diğerlerinin arkasından gitmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında ıslak saç kurutmak kırgınlıklar yaşanacağına, isteklerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında saçını ıslak görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, bereketli günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında ıslak saçı kurutmak iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında uzun ıslak saç görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına işarettir.

Kahve falında ıslak saç görmek farklı iş alanlarına yöneleceğine, fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarının ıslak olduğunu görmek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında saçının ıslak olduğunu görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin saçını ıslak görmek gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir