AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak saç görmek

Kahve falında ıslak saç görmek

Kahve falında ıslak saç görmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, dünya malı edineceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına yorulur.

Kahve falında ıslak saç gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişiler sorgulanması gereken tek bir nedenle belli bir pozisyona tutunmuş olabilirler.

Kahve falında saçları ıslak görmek yeni malların alınacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında kendi saçını ıslak görmek toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin saçını ıslak görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçları ıslak olmak yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine işarettir.

Kahve falında saçı ıslak görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçını ıslak görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında ıslak saç kurutmak kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçının ıslak olduğunu görmek talihinin artacağına, şansın önünün kesileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir