AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak saç kurutmak

Kahve falında ıslak saç kurutmak

Kahve falında ıslak saç kurutmak patron koltuğuna geçeceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak saç kurutmak gördüyseniz:

  • Yaşınıza göre anne veya babanızla ya da her ikisi ile birden ters düşebilirsiniz.

Kahve falında ıslak saçı kurutmak çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak saç kurutmak bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saç kurutma makinesi görmek sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında saç kuruttuğunu görmek ticari anlamda yön değiştireceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalet eder.

Kahve falında saç kurutmak saygısını toplayacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı kurutmak beğenilen işlere imza atacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına alamet eder.

Kahve falında saçını kurutmak maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlarını kurutmak korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir