AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak saçı kurutmak

Kahve falında ıslak saçı kurutmak

Kahve falında ıslak saçı kurutmak sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ıslak saçı kurutmak gördüyseniz:

  • Üstünüze düşeni yerine getirmemeniz durumunda ilişkilerde problemler yaşanabilir.

Kahve falında ıslak saçı kurutmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ıslak saç kurutmak ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine inanılır.

Kahve falında saç kuruttuğunu görmek arkadaşlarla aranın bozulacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçı kurutmak sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine inanılır.

Kahve falında saçlarını kurutmak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine tabir olunur.

Kahve falında saç kurutmak fal sahibinin yalnızlaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Kahve falında saçını kurutmak maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına delalettir.

Kahve falında saç kurutma makinesi görmek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir