AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını ıslak görmek

Kahve falında saçını ıslak görmek

Kahve falında saçını ıslak görmek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine inanılır.

Kahve falında saçını ıslak gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamadığınızda aşırı aktivite göstereceksiniz.

Kahve falında ıslak saçı kurutmak derde ve kedere düşeceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında ıslak saçı taramak emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun ıslak saç görmek insanları kandıracağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına delalet eder.

Kahve falında saçlarının ıslak olduğunu görmek borçların bir türlü ödenemeyeceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçları ıslak olmak bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçının ıslak olduğunu görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, adaletin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak saç görmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçı ıslak görmek küskünlük yaşanacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir