AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun ıslak saç görmek

Kahve falında uzun ıslak saç görmek

Kahve falında uzun ıslak saç görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında uzun ıslak saç gördüyseniz:

  • Evinizde bazı dekoratif değişiklikler yapabilir ya da bazı ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında uzun ıslak saç görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçları ıslak olmak beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin saçını ıslak görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine alamet eder.

Kahve falında saçı ıslak görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçları ıslak görmek şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını ıslak görmek yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak saç kurutmak hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine delalet eder.

Kahve falında saçlarının ıslak olduğunu görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir