AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saçını ıslak görmek

Kahve falında birinin saçını ıslak görmek

Kahve falında birinin saçını ıslak görmek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, verimli olacak işler yapacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, üzgün olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin saçını ıslak gördüyseniz:

  • Yani siz başarılarınızla dikkat çektikçe bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Kahve falında saçının ıslak olduğunu görmek işlerin başına geçeceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Kahve falında ıslak saçı kurutmak amaçlarına ulaşmaya, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına inanılır.

Kahve falında ıslak saç görmek karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında kendi saçını ıslak görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak saçı taramak fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçları ıslak görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, doğru yolu bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin saçını ıslak görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa tabir olunur.

Kahve falında saçı ıslak görmek büyük bir makama geleceğine, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir