AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarıya kadar toprağa gömülmek

Kahve falında yarıya kadar toprağa gömülmek

Kahve falında yarıya kadar toprağa gömülmek aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, huzur bulacağına, iyi konumlara geleceğine inanılır.

Kahve falında yarıya kadar toprağa gömülmek gördüyseniz:

  • Bağlayıcı veya engelleyici şeylerden kurtulun.

Kahve falında yarıya kadar toprağa gömülmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yarıya kadar gömülmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında doyana kadar yemek yemek şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, geçim derdinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dize kadar kar görmek güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmak kadar bebek görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarının beline kadar uzadığını görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine yorulur.

Kahve falında beline kadar suya girmek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sabaha kadar ağlamak evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir