AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı makasla kesmek

Kahve falında saçı makasla kesmek

Kahve falında saçı makasla kesmek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı makasla kesmek gördüyseniz:

  • Rahat olamıyorsunuz.

Kahve falında saçlarını makasla kesmek aradığı kişiyi bulacağına, fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına alamet eder.

Kahve falında makasla saçını kesmek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında saçını makasla kesmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi saçını makasla kesmek onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine inanılır.

Kahve falında makasla kendi saçını kesmek ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına inanılır.

Kahve falında kendi saçlarını makasla kesmek imkânların günden güne azalacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına işaret eder.

Kahve falında saçı makasla kesmek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında kıllarını makasla kesmek ayrılanların kavuşacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir