AnaSayfa / Genel / Kahve falında makasla kendi saçını kesmek

Kahve falında makasla kendi saçını kesmek

Kahve falında makasla kendi saçını kesmek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, borçlarından kurtulacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına yorulur.

Kahve falında makasla kendi saçını kesmek gördüyseniz:

  • Belli bir planınızda veya düzenlemede ani aksilikler veya boşluklar oluşabilir.

Kahve falında kendi saçını makasla kesmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına delalettir.

Kahve falında kendi saçlarını makasla kesmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçını makasla kesmek birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında makasla kendi saçını kesmek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine delalet eder.

Kahve falında saçlarını makasla kesmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı makasla kesmek kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında makasla saçını kesmek kişinin fena halde yanılacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalettir.

Kahve falında yılanı makasla kesmek başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir