AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını makasla kesmek

Kahve falında saçını makasla kesmek

Kahve falında saçını makasla kesmek eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, işlerin çığırından çıkacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, zararını tamamen kapatacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçını makasla kesmek gördüyseniz:

  • Belli konulardaki düşünceleriniz ya da pozisyonunuz değişebilir.

Kahve falında saçı makasla kesmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına yorulur.

Kahve falında makasla kendi saçını kesmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında saçlarını makasla kesmek amacına ulaşabileceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi saçını makasla kesmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi saçlarını makasla kesmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, müjdeli bir haber alacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını makasla kesmek arkasından iyi anılan kişi olacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine yorulur.

Kahve falında makasla saçını kesmek yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında elbiseyi makasla kesmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir