AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi saçlarını makasla kesmek

Kahve falında kendi saçlarını makasla kesmek

Kahve falında kendi saçlarını makasla kesmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi saçlarını makasla kesmek gördüyseniz:

  • Yeni planlarınız veya başlamak istediğiniz işler olabilir.

Kahve falında kendi saçını makasla kesmek eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlarını makasla kesmek işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında makasla kendi saçını kesmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçını makasla kesmek karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında makasla saçını kesmek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi saçlarını makasla kesmek hastalıklarından kurtulacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına işaret eder.

Kahve falında saçı makasla kesmek hayatının da düzene gireceğine, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında elbiseyi makasla kesmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir