AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı koklamak

Kahve falında ayakkabı koklamak

Kahve falında ayakkabı koklamak daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, verimli olacak işler yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, kalabalıktan uzak olacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabı koklamak gördüyseniz:

  • Beklenmedik hareketlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında ayakkabı koklamak yanlış kişilere denk geleceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında el koklamak yardımcı olmayacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü koklamak yeni ilişkiler kurulacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lale koklamak yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, zorluklarının son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında güzel parfüm koklamak kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yasemin koklamak zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında insan koklamak bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynunu koklamak zor durumların el birliği ile aşılacağına, büyük kayıplara uğrayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir