AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynunu koklamak

Kahve falında boynunu koklamak

Kahve falında boynunu koklamak büyük tartışmalara gireceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında boynunu koklamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizi anlamayabilirler veya dinlemek istemiyor olabilirler.

Kahve falında birinin boynunu koklamak rahatsızlıkların tedavi edileceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine işaret eder.

Kahve falında boynunu koklamak zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına delalettir.

Kahve falında boyun koklamak dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine tabir olunur.

Kahve falında havlu koklamak karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında leylak koklamak farklı iş kollarına ulaşacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında kan koklamak maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine delalet eder.

Kahve falında bebek koklamak atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında gül kokladığını görmek çok büyük işler gerçekleştireceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir