AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü koklamak

Kahve falında ölü koklamak

Kahve falında ölü koklamak sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü koklamak gördüyseniz:

  • Size yük olabilecek veya yük olan kişilere ödün vermemenizde fayda var.

Kahve falında ölü koklamak sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, düşünmeden hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında limon koklamak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karanfil koklamak kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına tabir olunur.

Kahve falında mor çiçek koklamak doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şarap koklamak zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine sarılmak koklamak atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kekik koklamak işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına inanılır.

Kahve falında sarılıp koklamak borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, şeytana uyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir