AnaSayfa / Genel / Kahve falında yasemin koklamak

Kahve falında yasemin koklamak

Kahve falında yasemin koklamak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, başarılarının sürekli olacağına, işsizseniz işe gireceğinize, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına işarettir.

Kahve falında yasemin koklamak gördüyseniz:

  • İşinizi, sosyal veya duygusal ilişkilerinizi ilgilendiren konularda gereken adımları atmak size düşüyor.

Kahve falında yasemin koklamak hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yasemin görmek parasının üstüne para ekleyeceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına delalet eder.

Kahve falında yasemin ismi görmek ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yasemin çiçeği görmek değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine delalet eder.

Kahve falında yasemin ağacı görmek saygınlığa, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yasemin ismini görmek etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç koklamak ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında birinin kokladığını görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir