AnaSayfa / Genel / Kahve falında lale koklamak

Kahve falında lale koklamak

Kahve falında lale koklamak falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine inanılır.

Kahve falında lale koklamak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, daha iyimser düşünmeye çalışmalısınız.

Kahve falında lale koklamak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, maddi zararının giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı lale toplamak kendisini işine vereceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı lale tarlası görmek siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına delalettir.

Kahve falında yeşil lale görmek göğüs germek zorunda kalınacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına işarettir.

Kahve falında lale aldığını görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lale tarlası görmek yaşam şartlarının iyileşeceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lale tohumu görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında lale çiçeği görmek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir