AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel parfüm koklamak

Kahve falında güzel parfüm koklamak

Kahve falında güzel parfüm koklamak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel parfüm koklamak gördüyseniz:

  • Başarı elde edeceğiniz konularda sizi engellemeye veya yanlış yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında güzel parfüm koklamak aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parfüm koklamak hayatının adeta cennete döneceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parfüm sıkmak ve koklamak yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında erkek parfümü koklamak çok büyük kazanç elde edeceğine, isteklerin tek tek yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında parfüm kokladığını görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine işarettir.

Kahve falında güzel kokulu parfüm görmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çok güzel koku koklamak tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, çok büyük işlere adın yazdıracağına yorulur.

Kahve falında güzel koku koklamak alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir