AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçına kına sürmek

Kahve falında saçına kına sürmek

Kahve falında saçına kına sürmek kendi işini açacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında saçına kına sürmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebilir veya yeteneklerinizden farklı şekilde faydalanılmasını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında saça kına sürmek sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçını kına sürmek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına işarettir.

Kahve falında saçına kına sürmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlara kına sürmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında saçlarına kına sürmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına tabir olunur.

Kahve falında başa kına sürmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırnağa kına sürmek maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, huzurunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında alnına kına sürmek anne baba ile ters düşüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir