AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ayakkabı çalmak

Kahve falında beyaz ayakkabı çalmak

Kahve falında beyaz ayakkabı çalmak düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz ayakkabı çalmak gördüyseniz:

  • Durup dururken uzaklara gitmek, görmediğiniz yerleri görmek, arzuları altında kalabilirsiniz.

Kahve falında beyaz ayakkabı çalmak aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının ayakkabısını çalmak önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına yorulur.

Kahve falında topuklu ayakkabı çalmak daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine alamet eder.

Kahve falında mavi ayakkabı çalmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabısını çaldırmak yazgısının güzelleşeceğine, kurtuluşu yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek ayakkabısı çalmak uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına delalet eder.

Kahve falında siyah ayakkabı çaldırmak çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabı çaldırdığını görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir