AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıda kurt görmek

Kahve falında ayakkabıda kurt görmek

Kahve falında ayakkabıda kurt görmek hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabıda kurt gördüyseniz:

  • Umulmadık kanallardan maddi gelirler söz konusu olabilir.

Kahve falında ayakkabıda kurt görmek yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabının içinde kurt görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, gönül işlerinin hareketleneceğine inanılır.

Kahve falında un içinde kurt görmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının iş kurduğunu görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında çayın içinde kurt görmek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, insanları kıracağına, üzeceğine delalettir.

Kahve falında karnından kurt çıktığını görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kurtlu muz yemek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafanın içinde kurt görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir