AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıyı suya düşmek

Kahve falında ayakkabıyı suya düşmek

Kahve falında ayakkabıyı suya düşmek neşesini kaybedeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı suya düşmek gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı konularda sorunlar yaşanabilir.

Kahve falında ayakkabıyı suya düşmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, şöhretli biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topuklu ayakkabıyla düşmek dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balıklı suya düşmek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kar suyuna düşmek şansının kendisinden yana gideceğine, eşyaların yenileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buzlu suyun içine düşmek üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında arabayla uçurumdan suya düşmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden suya düşmek can sıkıntısının geçeceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında durgun suya düşmek eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir